DTL - Danske Vognmænd

Tekst m/billede

DTL - Danske Vognmænd er den mest markante og vigtigste brancheorganisationen for de danske vognmænd og godsbaneoperatør. DTL's hovedformål er, at varetage vognmændenes og godsbanens interesser over for det politiske system på Christiansborg og i Bruxelles.

DTL er desuden medstifter og en del af Nordic Logistics Association (NLA) med base i Bruxelles. Her arbejder vi sammen med de svenske, norske og finske vognmandsorganisationer om at påvirke beslutningerne på europæisk plan. NLA arbejder tæt sammen med de franske og tyske vognmandsorganisationer, og vi bor under samme tag.

En forudsætning for vognmændenes eksistens er bl.a. samspillet med andre transportformer – herunder især den maritime sektor og godstransport på bane. Vognmændene handler med sektoren, arbejder for sektoren og knytter i øvrigt dagligt forbindelsen mellem sektoren og det øvrige erhvervsliv.

DTL har derfor traditionelt haft et meget tæt og konstruktivt samarbejde med de maritime organisationer og har tidligere deltaget i maritime netværk til gavn også for landtransporten. DTL støtter op om den maritime sektor gennem medlemskab af Danish Maritime Development Centre (MDC) og Transportens Innovationsnetværk (TINV).

Læs mere her dtl.eu

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System